0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Čekamo još tri učesnika LŠ!

Objavljeno: 25.08.21 u 11:00

Još tri učesnika Lige šampiona dobićemo večeras i još Liga kupa i večeras. Pametnom dosta. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

20.45 Newport Co – Southampton

Praznik je u Njuportu jer dolazi veliki Sautempton u Vels. Razlika je tri ranga između klubova i suludo je pričati o bilo čemo osim pobedi gostiju. Tu je problem koliko menadžer ide na ovaj manji kup u Engleskoj. Koliko poznajemo Hasenhutla – on ide.

Predlog: 2 (1,62)

 

21.00 Brondby – Salzburg

Čim samo pročitamo imena ovih klubova u glavi su nam golovi. Bilo ih je tri i u prvom meču u Austriji, zašto bi u Danskoj bilo drugačije gde domaćin mora da juri razultat?!? Nema nikakve logike zar ne?

Predlog: GG3+ (1,93)

 

21.00 Shakhtar Donetsk – Monaco

Šahtjor je obavio više od pola posla u Kneževini i iskoristio očajnu formu Monaka. Sada mogu da završe posao, a gosti se moraju otvoriti jer imaju negativan rezultat. To će otvoriti mesta za kontre i staviti pritisak na ionako nesigurnu odbranu ekipe Nike Kovača. Samo golovi.

Predlog: GG3+ (2,15)

 

21.00 D.Zagreb – Sheriff Tiraspol

Ovo je bila najubedljivija pobeda u prvim mečevima, a pitanje je da li će Zagrepčani moći da nadoknade 3 gola? Ne bismo mogli da se kladimo na to ali da će pobediti – verujemo da hoće. I da bismo pojačali kvotu dodali smo da domaći postižu dva gola.

Predlog: 1&D2+ (1,70)

 

KUPNA KVOTA 11,43 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter