0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA NASTAVLJA SA POJAČANJIMA: Na mladima svet ostaje, talentovano krilo stiže u Beograd!

Objavljeno: 25.08.21 u 19:28

Bitan potpis za crveno-bele.

Talentovani košarkaš zrenjaninskog Petrovgrada Marko Šarenac, novi je član juniora KK Crvena zvezda. On je rođen u Zrenjaninu 05.07.2004. godine. Prve košarkaške korake načinio je u rodnom gradu, gde je do prelaska u Crvenu zvezdu igrao za KK Petrovgrad iz Zrenjanina.

Visok je 207 centimetara i igra na poziciji krila i krilnog centra. Šarenac je, osim dobrim igrama u svom prethodnom klubu i kandidaturom za nacionalni tim, privukao pažnju javnosti i kao jedan od najboljih igrača na novogodišnjem turniru u Barseloni 2020. godine.

FOTO: KK Crvena zvezda

Marko Šarenac je svojim dolaskom ojačao juniorsku selekciju crveno-belih za koju će nastupati u predstojećoj sezoni.

Ovo je veliki korak za mene i moja velika želja od kada sam počeo da se bavim košarkom. Cela moja porodica je zvezdaška, i ja sam odrastao i vaspitan sam kao navijač Crvene zvezde. Sada, kada sam tu u klubu za koji navijam, moram da radim, želim da napredujem i da doprinesem koliko god mogu rezultatima svog tima. Svaki trening i utakmica biće nova prilika za mene da napredujem kao košarkaš i da učim na mestu gde će imati optimalne uslove, a Crvena zvezda mi to u ovom trenutku pruža, rekao je prilikom potpisivanja ugovora u prostorijama kluba talentovani Marko Šarenac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter