1
Domaći fudbal

Aleksandar Scekic (C) celebrates after scoring a goal with Sasa Zdjelar Lazar Markovic Slobodan Urosevic Sinisa Sanicanin Marko Zivkovic Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v FK Soci (Rusija) Novi Sad, 12.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

AKO PARTIZAN IZGUBI, JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA ODLAZI: Revanš protiv Santa Klare sada nosi još veći teret!

Objavljeno: 25.08.21 u 16:58

Igra odlično ove sezone.

Fudbaleri Partizana će u četvrtak odigrati revaš meč u okviru plej-ofa za Ligu konferencija protiv Santa Klare. Crno-beli su u Portugalu poraženi sa 2:1, pa će u Beogradu tražiti pobedu i plasman u treće najkvalitetnije takmičenje u Evropi. Ipak, u slučaju poraza, turski mediji navode da bi klub iz Humske mogao da napusti jedan od najboljih igrača.

Lazar Markovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Kolubara v FK Partizan
Lazarevac, 22.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

U pitanju je Lazar Marković, koji se navodno nalazi na meti Altaja. Takođe, isti portal prenosi da bi se Marković u slučaju poraza od Santa Klare odmah preselio u Tursku, dok bi ako crno-beli slave ostao u klubu.

Ako su ovi navodi istiniti, bio bi to veliki gubitak za izabranike Aleksandra Stanojevića, jer Marković pruža sjajne partije ove sezone. Revanš utakmica protiv Santa Klare, na programu je u četvrtak od 21 čas.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter