0
Evropske lige

(191010) -- SINGAPORE, Oct. 10, 2019. (Xinhua) -- Roberto Firmino of Brazil competes during the friendly match between Brazil and Senegal held at the National Stadium in Singapore, on Oct 10, 2019. (Xinhua/Photo by Then Chih Wey)

VELIKI PROBLEM ZA BRAZIL: Selektor Tite neće moći da računa na igrače iz Premijer lige!

Objavljeno: 24.08.21 u 23:20

COVID-19 je prepreka!

Reprezentativna pauza uskoro počinje i svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuje utakmice svojih država.

Ekipe iz Premijer lige su donele odluku i neće puštati svoje igrače u one države koje se nalaze na crvenoj listi Velike Britanije, kada su u pitanju problemi sa COVID-19 virusom. Od zvučnijih imena, na spisku se izdvaja nacionalna selekcija Brazila.

Selektor Tite neće moći da računa na velike zvezde, poput Edersona i Alisona, Fabinja, Firmina, Gabrijela Žesusa, Rišarlisona…

Mnoge reprezentacije će imati probleme, a jedna od njih je i Egipat. Kao što smo već pisali, Mohamed Salah će propustiti nekoliko treninga i prvi duel koji se igra na domaćem terenu, ali će moći da pomogne ekipe na teškom gostovanju u Gabonu.

Videćemo kako će se situacija odvijati u narednim danima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter