0
Evropske lige

FOTO: FK Atromitos

VELIKI ISKORAK: Nekadašnji kapiten Rada je stigao u Grčku!

Objavljeno: 24.08.21 u 20:48

Srpski fudbaler Đorđe Denić napravio je još jedan krupan korak u karijeri.

Nakon sjajnih partija na Kipru, otišao je stepenicu napred i preselio se u Grčku. Denić je pojačao tamošnjeg superligaša Atromitos za koji će nastupati kao pozajmljen igrač.

– Atromitos je presrećan pošto je dogovorio jednogodišnju pozajmicu Đorđa Denića iz Apolona sa pravom na otkup nakon isteka iste, napisali su iz grčkog kluba.

Nakon što je zadužio dres sa brojem četiri na leđima, Denić je dao i prvu izjavu kao igrač Atromitosa:

– Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u ovom dogovoru, kao i ljudima iz Atromitosa koji su rešili da me dovedu. Kada sam čuo za interesovanje, nisam razmišljao već odmah prihvatio. Već sam znao dosta o klubu i gradu i smatram ovo važnim korakom u mojoj karijeri. Iako je pozajmica, uložiću maksimum u ostvarivanje dugoročnih ciljeva Atromitosa – rekao je Srbin.

Denić je dete Rada u kom je ponikao i afirmisao, došao i do kapitenske trake, a onda se preselio u Rozenbor. Iz Norveške je usledila pozajmica u Apolon koji ga je zatim i otkupio, za šta će priliku sledećeg leta imati i njegov novi klub Atromitos

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели AtromitosFC 🔵⚪⚽️ (@atromitosathinonfc)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter