0
Fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Kolubara v FK Partizan Lazarevac, 22.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PARTIZAN NE ZNA ŠTA DA OČEKUJE U REVANŠU: Santa Klara bi mogla da ostane bez još jednog važnog fudbalera!

Objavljeno: 24.08.21 u 18:53

Santa Klara stiže u Beograd na revanš plej-ofa za ulazak u Ligu konferencija protiv Partizana, a naziru se velike promene u njenom timu.

Portugalsku ekipu već je napustio strelac prvog gola protiv Partizana Karloš, prešavši u Saudijsku Arabiju, a mogao bi i strelac drugog pogotka.

Japanac Hidemasa Morita je na listi želja Fenerbahčea i on bi mogao da zaduži opremu turskog kluba u nekom momentu do kraja avgusta.

Neizvesnostima u taboru Santa Klare tu nije kraj, pošto je već stigla svojevrsna zamena, ofanzivni vezista Mohabad Mohebi. U pitanju je 24-godišnji krilni fudbaler iz iranskog Sepahana i potpisao je ugovor na tri godine.

On neće moći da igra protiv Partizana, jer nije licenciran za plej-of Lige konferencija.

Takođe, želja Santa Klare je, prenose portugalski mediji, Luis Felipe iz Sportinga iz Lisabona, ali nije poznato koliko se stiglo u pregovorima sa 27-godišnjim napadačem koji bi zamenio prodatog Karloša.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter