0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

ODBOJKAŠICE PONOVO UBEDLJIVE: Još jedna pobeda za izabranice Zorana Terzića! (FOTO)

Objavljeno: 24.08.21 u 21:32

Apsolutna dominacija u grupi A!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je nastavila pobednički niz na Evropskom prvenstvu u Beogradu. Izabranice Zorana Terzića su savladale Azerbejdžan sa 3:0, a po setovima je bilo 25:17, 25:20, 25:19.

Aktuelni šampion sveta i Evrope je odigrao četiri meča u dosadašnjem delu takmičenja. Naše odbojkašice su na svakoj utakmici ostvarile maksimalan učinak. Srbija je u prethodnim danima bila bolje od Bosne i Hercegovine, Francuske i Belgije.

FOTO: STARSPORT

Najefikasnija igračica u redovima pobedničke ekipe bila je Tijana Bošković. Sjajna odbojkašica je osvojila 24 poena za dva seta.

FOTO: STARSPORT

Naredni izazov naše dame očekuje već u sredu. Poslednja provera u grupnoj fazi predstavlja i najtežu prepreku. Srbija će od 20:00h u ‘Štark Areni’ ugostiti ekipu Rusije. Selektor Terzić je istakao da je Rusija veoma kvalitetna reprezentacija i da njegove izabranice očekuje težak zadatak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter