0
Domaći fudbal

Srdjan Babic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Mladost Lucani Beograd, 24.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NIJE SLUTILO NA RASTANAK: Zvezdin štoper nije u planovima Stankovića!

Objavljeno: 24.08.21 u 15:13

Srđan Babić na izlazim vratima kluba. 

Posle pzajmice u Famalikau, Babić se vratio u Zvezdu dobio je novi ugovor i ulogu startera u timu, ali je ubrzo završio na klupi.

Babić je imao stomačni virus pre početka sezone i izgubio mesto startera u timu, ali sumnja se da to nije jedini razlog.

Kako saznaje MaxBet sport štoper Zvezde bi opet mogao da napusti crveno-bele. Šampion Srbije je ranije odbio ponudu Brage i priča je završena još u julu, a Šarloa je hteo pozajmicu sa opcijom otkupa, što je palo u vodu.

Pored neprikosnovenog Aleksandra Dragovića za status prvotimca se izborio Miloš Degenek, koji je trenutno povređen i verovatno neće igrati u četvrtak protiv Kluža. U poslednjim mečevima prednost dobijaju Radovan Pankov i Strahinja Eraković. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter