0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

NAJAM JAHTE NA NEDELJNOM NIVOU KOŠTA MILION EVRA!DŽORDAN UŽIVA NA JADRANU: Legendarni košarkaš vozio džet-ski, pa se prevrnuo kod Šibenika! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.21 u 20:23

Nekadašnji as Čikago Bulsa odmara u Hrvatskoj!

Majkl Džordan se trenutno nalazi u Hrvatskoj. Legendarna NBA zvezda je iznajmila jahtu ‘O Pari’, čiji najam na nedeljnom nivou iznosi milion evra. Džordan je na Jadran stigao u društvu prijatelja, a njegov privatni avion vredan 61,5 milion, nalazi se na aerodromu u Tivtu.

Avion je diznajniran posebno za njega i očekuje se da će Džordan upravo iz Tivta poleteti, kada završi odmor.

Majkl je danas snimljen u trenutku kada je vozio džet-ski po Prukljanskom jezeru. Kako javlja sibenik.in, Džordan je dan proveo u Šibeniku. Kameru su ‘uhvatile’ trenutak kada se čuveni košarkaš prevrnuo i pao u vodu. Poznata je legenda o tome kako Amerikanac i dalje nije naučio da pliva.

Nema sumnje da Džordan ume da uživa, a kako prenose svetski mediji, Majkl je samo od Mesijevog transfera u Pari Sen Žermen prihodovao čak šest miliona dolara. Prema podacima Forbsa, Džordan poseduje 1,6 milijardi dolara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter