1
Evrokupovi

Marko Gobeljic Fudbal-UEFA Europa League-Play-offs, 1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kluz (CFR Cluj) Beograd, 17.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MARKO GOBELJIĆ SIGURAN U POBEDU: „Da ponovimo igru iz Beograda“!

Objavljeno: 24.08.21 u 13:32

Defanzivac Crvene zvezde Marko Gobeljić izneo je očekivanja pred revanš meč plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope.

Zvezdin bek upozorava na opreznost, ali i ističe da igrom iz Beograda nema potrebe za strah.

„Nema mesta opuštanju, od prvog minuta moramo da igramo onako kako smo igrali u Beogradu. Svi smo svesni značaja meča i šta nam on donosi.  Obezbedili smo peti put zaredom grupnu fazu evropskog takmičenja, ali naš cilj je Liga evrope, učinićemo sve da do nje i dođemo. Kluž je ozbiljna ekipa, jasno je da imaju kvalitet čim se bore za Ligu evrope, na nama je da njihov kvalitet neutrališemo i obradujemo navijače Crvene zvezde. Cilj je jasan, idemo u Rumuniju po prolaz“.

Gobeljić ističe da je podrška navijača ono što je izabranicima Dejana Stankovića nedostajalo prethodne sezone.

„Sjajna godina je iza nas, ostaje žal što navijači nisu mogli da budu sa nama, međutim sada je situacija drugačija i to nas veoma raduje. Njihova energija nas dodatno motiviše i budi “glad” za pobedama. Pružili su nam veliku podršku već na samom startu sezone i veoma smo im zahvalni zbog toga. U Rumuniji ćemo igrati za njih, kako bismo im omogućili da ove sezone nadoknade propušteno i kako bismo se svi zajedno radovali novim uspesima Crvene zvezde, koji su sa njima zagarantovani“.

Revanš meč crveno-beli će odigrati protiv Kluža na gostujućem terenu u četvrtak od 20 časova i 30 minuta.

0
0

1 Komentara

  1. Još ako opet budeš skidao gaće i tako pokažeš kako ste vi iz septičke rupe em brend srbije, em najkulturniji fudbaleri na planeti zemlji, e onda sigurno pobeđujete!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter