0
Tenis

Tennis-Novak Djokovic Odlazak na Olimpijske Igre Tokyo 2020 Beograd, 20.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ILI GA VOLITE ILI MU ZAVIDITE: Bivša teniserka izrazila divljenje prvom reketu sveta!

Objavljeno: 24.08.21 u 13:33

Hantuhova istakla da niko nije kao Đoković. 

Kada je u pitanju najbolji teniser sveta jednostavno ne možete da ga ne volite, a u intervjuu za „Tenis365“ nekadašnja slovačka teniserka Danijela Hantuhova nekoliko puta je pohvalila Novaka Đokovića.

„Takav je njegov karakter. On nije ni Rafa ni Rodžer. To samo pokazuje koliko mu je stalo i koliko je takmičarski nastrojen. Sva trojica su toliko različita i to nam je na mnogo više načina omogućilo da uživamo u svemu što su uradili u prethodnih 20 godina za tenis“.

A potom se nadovezala kako uvek odlično odreaguje na neuspehe i poraze.

„Osećam da bi porazi u Tokiju mogli da budu dobri za njega. Uvek je dobro reagovao na neuspehe i prepreke. Sve je bilo na njegovoj strani u Japanu, ali smo mogli da vidimo i sa Serenom Vilijams koliko pritisak može da bude problem kada ste blizu nečega tako velikog. Sada će imati presiju i u Njujorku, nadomak je nečeg posebnog, ali mi deluje da je tada najbolji. Kada je pod pritiskom“-nastavila je Hantuhova.

Takođe je istakla da je u mečevima na tri dobijena seta Đoković nepobediv.

„Rekla bih da je Novak nivo iznad svih njih u mečevima na tri dobijena seta. Biće zanimljivo videti u kakvoj je formi pošto nije igrao nijedan turnir pred US open. Doduše, prva nedelja velikog turnira je za njega nešto kao autopilot i verujem da će to da iskoristi da uđe u formu za završnicu“, završila je Danijela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter