0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

GERI NEVIL ZNA ŠTA JE POTREBNO JUNAJTEDU ZA TITULU: „Treba da naprave još jedan korak napred“!

Objavljeno: 24.08.21 u 16:23

Legenda Mančester junajteda smatra da bi njegov bivši tim trebalo da dovede Herija Kejna.

Nevil je istakao da je zadovoljan kako njegov bivši saigrač vodi tim sa „Old Traforda„.

Junajted se potpuno promenio u poslednje tri sezone. Mislim da čelnici prate ono što se događalo u doba Aleska Fergusona, ali da se ugledaju i na Liverpul. Jirgen Klop je dobio vreme da napravi tim, koji je iz godine u godinu napredovao“.

Nekadašnji bek Junajteda uporedio je Klopa i Solskjera i istakao da je razlika jedino u osvojenim trofejima.

„Ako pogledate prvih 99 utakmica Solskjera i prvih 99 utakmica Klopa, učinak im je gotovo isti. Međutim, bitno je ono što će se sada dogoditi. Siguran sam da odbro gleda Solskjera i veruje da radi ono što je Klop radio u Liverpulu na početku. Međutim, pogledajte bodove koje je Klop osvojio od treće svoje sezone. U tom momentu su došli Alison i Van Dajk. Ne verujem da će novi igrači Junajteda imati uticaj kao što su njih dvojica imali u Liverpulu„.

Istakao je da bi Kejn mogao da igra ključnu ulogu u napadu „crvenih đavola„.

Lukaku je pojačao Čelsi, Van Dajk se vratio na teren za Liverpul. Siti je doveo Griliša. Ako dovede i Kejna, Junajted će biti u velikom problemu. Ne razumem zašto na „Old Trafordu“ ne naprave dodatni korak u prelaznom roku. Zašto oni ne pokušaju da dovedu Kejna? Vrujem da bi on napravio razliku u Junajtedu“, zaključio je Nevil.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter