0
Evropske lige

(190922) -- MILAN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Inter Milan's head coach Antonio Conte reacts during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019. (Xinhua/Alberto Lingria)

DRMA SE KLUPA: Prva smena u Premijer ligi!?

Objavljeno: 24.08.21 u 13:15

U Arsenalu nešto evidentno ne valja. 

Od odlaska Vengera u Arsenalu je sve krenulo nizbrdo. Prvo je Fredi Ljungberg preuzeo mesto privremenog trenera dok se Arteta nije vratio u klub kao glavni trener tima. Očekivalo se da je naučio od Gvardiole kako se osvajaju trofeji i kupuju igrači, ali do sada to nije pokazao na pravi način.

Prošle sezone nisu uspeli da izbore čak ni kvalifikacije za Ligu konferencija tako što su završili na užasnom osmom mestu. Ovu sezonu startovali su sa dva poraza i nema naznaka da će krenuti nešto na bolje.

Čelnici kluba svesnu su loše situacije i pominje se priča da bi Španca na klupi „Topdžija“ mogao da nasleti Antonio Konte. Italijan trenutno nema klub, ali je pokazao izuzetnu strategiju u Interu osvojivši ligu, a pre toga je isto uradio i sa Čelzijem.

Arsenal u sredu od 21 čas igra sa VBA u Liga kupu, a tri dana kasnije gostuju na „Etihadu„.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter