0
Fudbal

FOTO: Twitter/JohnTerry

ŽENA DŽONA TERIJA SE PRVI PUT OGLASILA O AFERI „SAIGRAČEVA SUPRUGA“: Prekinula ćutanje nakon više od deset godina!

Objavljeno: 23.08.21 u 13:26

Toni tvrdi da mu je uvek verovala

Toni, sada gospođa Džona Terija, podržavala je svog supruga dok su još išli u srednju školu. I sama to priznaje danas, ali s nostalgijom u glasu za tim bezbrižnim vremenima.

Budući kapiten fudbalske reprezentacije Engleske nekada je bio običan dečak iz Barkinga. Današnju suprugu upoznao je kad su oboje imali po 14 godina, a ljubav je vremenom rasla.

– Rekao je da igra fudbal, ali u Engleskoj svi dečaci igraju fudbal – smeje se Toni Teri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Terry (@toniterry26)

– Hvalio se da je u Čelsiju, ali su mu plaćali 43 funte mesečno. Otišla sam s njim da ga pokupim, odveo me je na večeru u restoranu, na nju je dao celu platu – rekla je Toni.

Tih dana buduća gospođa Teri nije gledala fudbal i nisu je zanimali sportisti.

– Jednog dana sam ga videla na TV. O, moj Bože, to je bio on, bio je pravi fudbaler – vraća se Toni u prošlost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Terry (@toniterry26)

Gospođa Teri je inače, posle dužeg vremenam priznala da je oduvek verovala Džonu, čak i tokom velikog skandala sa bivšom verenicom njegovog prijatelja i saigrača Vejna Bridža – Vanesom Peronsel.

Pre više od jedne decenije u medijima se pričalo da su Džon i Vanesa imali aferu, ali su oboje to demantovali. Dokazi nikada nisu izašli, ali je Teriju zbog skandala oduzeta kapitenska traka u reprezentaciji, a Bridž više nikada nije progovorio s njim.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter