0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@OM

UŽAS U FRANCUSKOJ: Navijači pogodili Pajea flašicom, on uzvratio! Nastao opšti haos, a duel je trajno prekinut! (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.21 u 08:26

Neverovatne scene u Francuskoj!

Tokom pandemije COVID-19 navijači nisu bili prisutni na stadionima i bez sumnje da su nam svima falili.. Ipak, ovako nešto niko ne želi da vidi.

Igrao se duel Nice i Marseja, u okviru 3. kola francuske Lige 1. Nica je vodila sa 1:0, a Marsej je u tom trenutku imao udarac iz ugla.. Tu nastaje problem, jer su navijači Nice flašicom pogodili Dimitri Pajea, koji je trebao da izvede taj korner.

Paje je u naletu besa vratio flašicu u publiku i tada nastaje rapsodija..

Nekolicina navijača je ušla na teren, pa je usledio okršaj sa gostujućim fudbalerima koji su pomagali Pajeu. Tada su viđene neke zaista neprijatne scene, a pored gore pomenutog Pajea, povrede su prema slikama doživeli Luan Perez i Mateo Genduzi.

Nakon toga su svi igrači otišli u svlačionicu i usledila je izuzetno duga pauza.. Posle izvesnog vremena, na teren su izašli fudbaleri domaćeg tima, ali su gosti odbili da urade isto, pa je glavni arbitar nakon sat vremena pauze, odsvirao kraj… Sada je sve na fudbalskom savezu Francuske, koji će morati da donese odluku, šta će biti sa ovom utakmicom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter