0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

SAOPŠTENJE NAVIJAČA NICE NAKON HAOSA: Izbacićemo sa stadiona svakoga ko se tako bude ponašao! (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.21 u 22:23

Epilog i dalje nije poznat.

Utakmica između Nice i Olimpika iz Marseja, prekinuta je u 75. minutu zbog upada domaćih navijača na teren. Haos je počeo kada je jedna flašica pogodila Dimitrija Pajea u glavu. On ju je vratio nazad na tribine, dok je u tom momentu oko 200 navijača uletelo na teren.

Oni su želeli da se obračunaju sa igračima Marseja, koji su pokazivanjem srednjeg prsta, dodatno usijali atmosferu. Potom je usledilo povlačenje ekipa, nakon čega su fudbaleri Olimpika odlučili da se neće vratiti na teren. Po završetku incidenta, oglasili su se navijači Nice saopštenjem u kome su naveli da će od sada svako nedolično ponašanje biti sankcionisano izbacivanjem sa stadiona.

Nakon meča Nica – Marselj, Ljudi sa Juga (navijačka grupa Nice prim. aut) žele nešto da razreše. Strogo se protivimo bacanju predmeta i projektila na teren, kao i upadu navijača. U budućnosti, onaj čije ponašanje bude ugrozilo ostale ili klub biće izbačen sa stadiona. Nakon razgovora sa čelnicima kluba, ponovo je postojala ideja o postavljanju mreže koja će zaustaviti predmete sa tribina. Rekli smo od početka da se tome ne protivimo, istakli su navijači ovog francuskog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter