0
Evropske lige

Xherdan Shaqiri Srbija - Svajcarska, Serbia - Switzerland, Kaliningrad, Rusija 22.6.1018. Jun 22. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ŠAĆIRI KONAČNO OTIŠAO IZ LIVERPULA, KLOP JE SIGURNO ZADOVOLJAN: U Francuskoj će biti do 2024. godine!

Objavljeno: 23.08.21 u 21:15

Bilo je i vreme.

Švajcarski reprezentativac Đerdan Šaćiri, novi je fudbaler Olimpika iz Liona. On je potpisao trogodišnji ugovor, dok će Liverpul dobiti 11 miliona evra obeštećenja, što je pun pogodak za englesku ekipu.

Naime, nije tajna da je Jirgen Klop već ranije želeo da završi saradnju sa Šaćirijem, ali do konkretnih ponuda nije došlo. Ipak, pred sam kraj prelaznog roka, svoje interesovanje je pokazao Olimpik koji se lako dogovorio sa čelnicima Liverpula. Francuski klub se nakon lošeg starta sezone već rastao sa nekoliko igrača, pa će Saćiri imati dobru ulogu u ekipi.

Fudbaleri Livepula su pobedom nad Norvičem i Barnlijem sjajno započeli novu sezonu. Ipak, u trećem kolu će imati znatno teži posao, jer će na Enfildu odmeriti snage sa Čelsijem u subotu od 18.30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter