0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 18: Goalkeeper Predrag Rajkovic of Serbia in action during the UEFA Nations League group stage match between Serbia and Russia at Rajko Mitic Stadium on November 18, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

RAJKOVIĆ ĆE IMATI NAJTEŽI MOGUĆI ZADATAK: Mesi debituje u nedelju, ući će sa klupe!?

Objavljeno: 23.08.21 u 21:34

Ovo su svi čekali.

Prema navodima poznatog francuskog lista L’Ekip, Lionel Mesi će u dresu PSŽ-a debitovati u nedelju, kada će njegova ekipa odmeriti snage sa Remsom. Jedan od najboljih fudbalera u istoriji, utakmicu će najverovatnije početi sa klupe, dok će svoju šansu priliku dobiti u drugom poluvremenu.

Zanimljivo je to da se na golu Remsa nalazi srpski reprezentativac Predrag Rajković, koji će imati težak zadatak, da zaustavi jedan od najmoćnijih napada na svetu. Francuski list takođe prenosi da će priliku dobiti i Nejmar koji će se ponovo udružiti sa nekadašnjim saigračem iz Barselone.

(191007) — BARCELONA, Oct. 7, 2019 (Xinhua) — Barcelona’s Lionel Messi (L) vies with Sevilla’s Joan Jordan (C) and Sergio Reguilon during a Spanish league match between FC Barcelona and Sevilla FC in Barcelona, Spain, October 6, 2019. (Photo by Joan Gosa/Xinhua)

Nakon ove utakmice, sledi reprezentativna pauza, gde će se Mesi priključiti Gaučosima u borbi za mesto na SP u Kataru. PSŽ je od starta sezone sakupio maksimalnih 9 bodova, dok je Rems remizirao u 3 meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter