0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Lige petice nude bogatu ponudu!

Objavljeno: 23.08.21 u 11:00

Od ponedeljka ne možemo tražiti više kad su tu Premijer liga, Serija A i La liga! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

18.30 Cagliari – Spezia

Iako je izolovan na Sardiniji Kaljari je osvojio najmanje poena na svom terenu. Njih je tek sedam utakmica na kraju sezone spasilo od ispadanja. Sa novim menadžerom ovo će se promeniti i niko neće lako dolaziti do poena na ovom ostrvu.

Predlog: 1 (2,00)

20.00 Getafe – Sevilla

Hetafe je očajnu formu pred kraj prošle sezone samo preneo na ovu i ovo je najveći razlog zašto tipujemo dvojku ovde. Osim toga, Sevilja je dosta kvalitetniji tim i bolje su ušli u ovu sezonu. Gost je napravi dabl sa dve pobede prošle sezone nad ovim rivalom bez primljenog gola. Čak su ih poslednja četiri meča dobili bez da su primili gol.

Predlog: 2 (2,38)

20.45 Sampdoria – AC Milan

Milan je imao uspešnu sezonu iza sebe i igraju Ligu šampiona prvi put od 2012-13, dok je Sampdorija završila svoju treću sezonu u nizu na devetom mestu. Na poslednja dva gostovanja u Đenovi na ovom stadionu Milan se vratio sa 3 boda (oba puta 2&GG). Domaćin ima novom trenera koji će pokušati da prekine tradiciju da ovaj klub stalno loše počinje sezone, ali neće im biti lako protiv Milana.

Predlog: UG3+ (1,80)

21.00 West Ham – Leicester

Ovo bi mogla biti lepotica od utakmice. Vest Hem je prezabavna ekipa koja mnogo golova prima, a još više postiže. Čak ni oprezni Brendan Rodžers neće moći da zatvori ovu utakmicu jer mu Mojes kao trener izuzetno ne odgovara. Uz to ima i mnogo povreda u degfanzivnom edlu tima.

Predlog: GG3+ (2,10)

KUPNA KVOTA 17,99 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 5710742

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter