1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

NOVI CENTAR STIGAO NA PARTIZANOVE PRIPREME: Uželeo se srpske hrane, Željko mu poželeo dobrodošlicu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.21 u 23:11

Sutra startuje sa treninzima.

Balša Koprivica je osmo Partizanovo pojačanje pred novu sezonu. Mladi centar je danas nakon obavljenih lekarskih pregleda doputovao na Zlatibor, gde se crno-beli pripremaju za izazove koji ih očekuju. Po dolasku u salu, dočekao ga je najtrofejniji evropski trener Željko Obradović, koji mu je poželeo dobrodošlicu i sreću.

Balša, dobro došao. Neka je sa srećom, rekao je Željko.

Potom je Koprivica u razgovoru sa novinarom televizije KK Partizan oktrio da je u poslednjih nedelju dana bio u nekoliko vremenskih zona i da se sada prilagođava Srbiji.

Bio sam u četiri-pet vremenskih zona u poslednjih nedelju dana. Čitavog leta sam posećivao različite gradove, države, radio sam sa raznim timovima i obišao sam čitavu zapadnu i severnu hemisferu. Došao sam ovde pre dva-tri dana i pokušavam da namestim taj ‘džet-leg’ i super se osećam… Ima malo umora. Ali je to sve normalno. Prilagođavam se vremenskoj zoni, hrani i svemu. Uželeo sam se domaće hrane. Svega našeg čega nema u drugim zemljama, počeo je Koprivica.

FOTO: KK Partizan

Novi centar Partizana je potom pričao i o ambicijama za sledeću sezonu. Balša je istakao da očekuje dosta pobeda, kao i individualni napredak pod Obradovićevom trenerskom palicom.

Očekujemo da pobedimo u što više utakmica kao ekipa. Kao igrač, očekujem da se poboljšam što više mogu uz Željka, da napredujem i mislim da ćemo napredovati mnogo. Imamo mlad tim, perspektivne igrače na svim pozicijama. Samo treba da igramo zajedno i da radimo na timskoj hemiji van terena, zaključio je Balša Koprivica.

0
0

1 Komentara

  1. Samo par reči vezanih za partizan i jedan drugi portal.
    Neverovatno je koliko mocart sport forsira vesti vezane za partizan uopšte.Da stvar bude još bolesnija na tom portalu komentar koji napišeš kao proverava admin i on odlučuje da li ce biti objavljen ili ne.Još veća tragedija je što isti ti admini objavljuju komentare pojedinih koji sadrže uvrede,govor mržnje i rasisticke uvrede a komentare koji to nemaju jednostavno ne objave jer im se očigledno ne svidjaju jer su u suprotnosti sa njihovim ličnim navijačkim ubeđenjima.Eto toliko.Verujem da ima mnogo onuh koji su to primetili.STOP JEDNOUMLJU I ISPIRANJU MOZGA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter