0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Play Off Season 2017-2018 Partizan v Napredak (Krusevac) Djordje Jovanovic (R) celebrates after scoring a goal with Sasa Ilic (L) Beograd, 05.05.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KAKO JE KADA SAIGRAČ POSTANE TRENER: Đorđe Jovanović pričao o novoj saradnji sa Sašom Ilićem!

Objavljeno: 23.08.21 u 20:59

Zna sve njegove vrline i mane.

Fudbaler Čukaričkog Đorđe Jovanović je u razgovoru za Objektiv, pričao o novoj saradnji sa nekadašnjim saigračem, Sašom Ilićem. On je istakao da je Ilić doneo novu energiju u ekipu.

Bili smo saigrači, uneo je živost u ekipu, ali želim da budem korektan i prema prethodnom treneru, da me ne shvatite pogrešno. Svaka promena znači da se trgne ekipa, kao i pojedinačno, unese novu energiju.

Djordje Jovanovic Cukaricki – Hamarbi Hammarby DAC UEFA UECL Europa Conference League 5.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Potom je pričao i o njegovom prvom susretu sa Sašom Ilićem, iz perioda dok su zajedno nastupali u Partizanu. Jovanović je zaključio da legendarni kapiten crno-belih zna sve njegove manje i vrline.

Da, znači to što smo igrali dve godine zajedno, zna i moje mane i kvalitete, a mislim da će mane pokušati da izbaci iz mene kroz trening. Što se tiče kvaliteta, zna ih, pokušaće kroz ekipu da ih iskoristi i poboljša što mene, što tim, zaključio je Jovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter