0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GOLMAN I ŠTOPER POZVANI U REPREZENTACIJU: Mlađe selekcije jače za dva prvotimca Crvene zvezde!

Objavljeno: 23.08.21 u 18:16

U21 reprezentaciju očekuju kvalifikacioni susreti sa Ukrajinom i Makedonijom!

-Selektor reprezentacije Srbije do 21 godine uputio je poziv našem čuvaru mreže Milošu Gordiću za predstojeće kvalifikacione susrete sa Ukrajinom i Makedonijom, dok će Strahinja Eraković nastupati za selekciju do 20 godina koja će odmeriti snage u prijateljskoj utakmici sa Italijom.

Gordić je rođen 2000. godine i stasao je u našoj fabrici talenata, a nakon pozajmice u Mačvi, stigao je i da debituje za seniorski tim Crvene zvezde, na utakmici protiv Spartaka, i uz to je uspeo da sačuva mrežu. Prošle sezone se etablirao kao jedan od najtalentovanijih čuvara mreže u Superligi, a ujedno je debitovao i za seniorski tim Srbije početkom 2021. godine u meču sa Panamom kada je ušao u igru pred kraj meča. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, a dva puta je čuvao mrežu selekcije do 21 godine, kojoj će se sada odazvati

Poziv je stigao i za Strahinju Erakovića koji se priključio reprezentaciji Srbije do 20 godina, a ta selekcija će snagu odmeriti sa Italijom u prijateljskom meču. Talentovani defanzivac se oporavio od povrede i polako se vraća u prepoznatljivu formu, a i on je prošao sve mlađe kategorije reprezentacije, kao i Crvene zvezde i bio kapiten generacije dečaka rođenih 2001. godine.

Takođe, i devet dečaka odazvaće se omladinskoj reprezentaciji naše zemlje povodom turnira ‘Stevan Vilotić Ćele’, to su: Marko Ćopić, Uroš Lazić, Stefan Despotovski, Nikola Stanković, Nikola Knežević, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Matija Gluščević i Marko Lazetić – piše na sajtu FK Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter