1
Evrokup

Kosarka Euroleague season 2015-2016 Euroleague Top 16 Crvena Zvezda v Fenerbahce Istanbul head coach Dejan Radonjic (L) and Head coach Zeljko Obradovic Beograd, 08.01.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

EVO ŠTA KAŽU KLADIONICE: Partizan prvi favorit za osvajanje Evrokupa, Zvezdi male šanse za evroligašku titulu!

Objavljeno: 23.08.21 u 21:58

Da li ćete se kladiti na naše timove?

Dolazak Željka Obradovića u Partizan, maksimalno je podigao ambicije kluba, pa će crno-beli sa nikad jačim timom pokušati da napadnu sve moguće trofeje. Cil je je sigurno osvajanje ABA lige, Kupa, Superlige Srbije i Evrokupa, što bi Partizanu garantovalo povratak u Evroligu.

Prema kvotama koje nudi Oktagonbet, scenario dolaska novog evropskog trofeja u Beograd je nikada realniji. Naime, za Partizanovo osvajanje drugog najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi, ponuđena je kvota 3.75.

head coach Zeljko Obradovic and Kevin Punter (L)
KK Partizan-Prvi Trening-Okupljanje
Beograd, 16.08.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Odmah iza nekadašnjeg šampiona evropske lige, nalaze se Virtus i Valensija, na koje je data kvota 4.5. Što se tiče drugih klubova iz ABA lige, kvota da će Cedevita Olimpija osvojiti Evrokup je 35, dok je na Budućnost ponuđena kvota 40.

Sa druge strane, naš jedni predstavnik u Evroligi, ekipa Crvene zvezde, nalazi se među autsajderima. Ako mislite da će crveno-beli osvojiti najjače evropsko takmičenje, moći ćete da igrate na kvotu 150.

Dejan Radonjic ABA Liga, plej of play off Crvena Zvezda – Buducnost 22.5.2021. Maj 22. 2021. Podgorica, Crna Gora foto: Dragana Stjepanovic / STARSPORT

Glavni favorit za ovaj trofej je branilac titule Anadolu Efes (kvota 3.25), u kome nastupa i Vasilije Micić aktuelni MVP Evrolige. Odmah iza njih sledi ekipa Barselone (kvota 4), pa potom i CSKA (6). Fenerbahče koji je preuzeo nekadašnji selektor Srbije Saša Đorđević, kotiran je kao 6. favorit sa kvotom 15.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter