0
ATP

Tennis Tenis-Adria Tour-Dominic Thiem dolazak Djordje Djokovic (L) Dominic Thiem (C) and Novak Djokovic (R) Bratislava,11.06.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DOMINIK TIM: ‘Ovakve šanse se pojavljuju jednom u veku! Ne verujem da će je Novak propustiti’

Objavljeno: 23.08.21 u 16:48

Austrijanac će propustiti i Dejvis kup!

Dominik Tim se već dugo bori sa povredom zgloba ruke. Austrijski teniser je već završio sezonu i neće biti u prilici da brani titulu na US openu. Tim smatra da je Novak Đoković glavni favorit za osvajanje prestižnog takmičenja.

BELGRADE, SERBIA – JUNE 13: Dominic Thiem of Austria returns the ball to Dusan Lajovic of Serbia during the Adria Tour charity exhibition hosted by Novak Djokovic on June 13, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

-Mislim da će Novak osvojiti pehar na Flašing Medouzu. Ovo je istorijska prilika da dođe do Gren slema, odnosno sva četiri najveća turnira u jednoj godini. Ovakve šanse se pojavljuju jednom u veku. Zbog njegove volje, ne verujem da će je propustiti – istakao je Austrijanac.

Reprezentaciju Austrije uskoro očekuju dueli u okviru Dejvis kupa, a njihov glavni adut neće biti spreman za okršaje sa našim nacionalnim timom i selekcijom Nemačke.

-Sve boli, ali Dejvis kup najviše. U Beču ćemo ugostiti Srbiju i Nemačku. Takve dve sile na našem terenu, možda se to više nikada neće ponoviti. Turniri se ponavaljaju iz godine u godine, dok niko ne zna gde će vas i protiv koga odvesti raspored u Dejvis kupu – poručio je Dominik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter