0
Košarka

Tennis Tenis Davis Cup semifinal polufinale Serbia v Canada Novak Djokovic v Milos Raonic Novak Djokovic reacts Beograd, 15.09.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ĐOKOVIĆ SE SETIO SVOG DOBROG PRIJATELJA KOJI BI DANAS NAPUNIO 43 GODINE: Nedostaješ mi brate!

Objavljeno: 23.08.21 u 22:48

Bila je to tragedija koja je potresla svet.

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji Kobi Brajant 26. januara 2020. godine je tragično izgubio život. On je nastradao u helikopterskoj nesreći kada je zajedno sa svojom ćerkom i još nekoliko ljudi putovao na utakmicu.

Brajant bi danas proslavljao 43. rođendan, a toga se setio najbolji svetski teniser Novak Đoković. Novak, koji je bio u odličnim odnosima sa nastradalim košarkašem, na svom Tviter nalogu, poručio je svetu da mu Kobi nedostaje.

Srećan rođendan Kobi. Nedostaješ mi brate, napisao je Novak.

Đokoviću je vest o Kobijevoj smrti teško pala, pa je nakon pobede nad Milošem Raonićem i zaplakao. Novak je tada izjavio da je Brajant bio tu kada god mu je trebao savet, kao i da je imao tu sreću da sa njim izgradi sjajan odnos.

Inspirisao je mene i mnoge druge ljude širom sveta. Imao sam tu sreću da izgradim sjajan odnos sa njim prethodnih godina. Kada god mi je bio potreban savet bio je tu za mene. Bio je moj prijatelj i mentor. Srceparajuće je to što se dogodilo njemu i njegovoj ćerki, rekao je tada srpski teniser.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter