0
Fudbal

FOTO: Privatna arhiva

DA LI PREPOZNAJETE DEČAKA SA SLIKE: Danas je miljenik navijača Zvezde!

Objavljeno: 23.08.21 u 13:53

Prepoznajete li ko se nalazi na fotografiji?

Veliki broj fanova Crvene zvezde verovatno ni posle dobrog pregledanja fotografije ne bi pogodilo da je reč o jednom od najboljih igrača u ovoj deceniji, Milanu Borjanu.

Golman Crvene zvezde se na fotografiji nalazi u dresu ekipe Radnički Jugopetrol (danas Radnički Novi Beograd) a u trenutku nastanka fotografije imao je 13 godina.

Borjan je nakon igranja za tim sa Novog Beograda nastupao Nacional iz Montevidea u mlađim kategorijama. Prvi klub u seniorskoj kategoriji mu je bio Kilmes Atletik iz Argentine ali za njih nikada nije debitovao na zvaničnom meču, a prvi klub za koji je branio bio je Rad u kom je nastupao od 2009. do 2011. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Iz Rada odlazi u Sivaspor gde je nastupao tri godine, a onda ga u svoje redove dovodi Ludogorec gde nije branio na velikom broju mečeva, a jednu sezonu prveo je i u Radničkom iz Niša. Nakon angažmana u ekipi šampiona Bugarske dolazi u Crvenu zvezdu kao jedno od prvih pojačanja Vladana Milojevića, a ostalo je istorija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter