2
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazic i Djordje Gagic KLS Kosarkaska Liga Srbije, Partizan - Crvena Zvezda finale 17.6.1019. Jun 17. 2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BORIĆEMO SE PROTIV PARTIZANA, DAĆU 110%: Gagić pričao o susretu sa voljenim klubom!

Objavljeno: 23.08.21 u 20:24

Ostaje u Litvaniji.

Srpski košarkaš Đorđe Gagić trenutno nastupa za Lietkabelis, koji će se naredne sezone u Evrokupu sastati sa Partizanom. Trener litvanske ekipe je takođe bivši član crno-belih Nenad Čanak, pa nema sumnje da će duel u Beogradu izazvati posebne emocije.

Gagić je istakao da će se njegova ekipa boriti iako Partizan ima veoma jak tim. Takođe, dao je do znanja da iako poštuje crno-bele, moraće da pruži 110% na terenu.

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije-Play Off Semi Final season 2018-2019
FMP v Partizan
Djordje Gagic
Belgrade, 05.06.2019
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Naravno. Partizan je veoma jak tim, ali mi ćemo se boriti. Motivisan sam i mislim da ću tada biti još više. Jedva čekam da igram u Beogradu. Odrastao sam uz Partizan. Poštujem ga, ali budite sigurni da ću dati 110% na terenu, istakao je Đorđe Gagić.

Košarkaši Partizana se trenutno nalaze na Zlatiboru na pripremama. Sezonu će otvoriti između 24. i 27. septembra u Zadru, dok će pred svojim navijačima prvi put zaigrati dve nedelje kasnije protiv Studentskog Centra. 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter