0
Košarka

Bogdan Bogdanovic-Kamp Beograd, 23.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BOGDANOVIĆ SE DOTAKAO POVRATKA U PARTIZAN: „Znam šta sam obećao“!

Objavljeno: 23.08.21 u 12:55

Bogdan Bogdanović najavio je novo izdanje svog košarkaškog kampa.

Kamp BB će biti održan predstojećeg vikenda na terenima na Kalemegdanu i klubu Dinamik.

„Gledao sam da ovo bude kao ol-star vikend. Takmičarski, nešto za šta radiš, za šta treniraš“, rekao je Bogdanović.

Igrač Atlanta Hoksa je „otkrio“ šta je potrebno da bi jedan košarkaš stigao do prestižne NBA lige.

„O tome pričamo svake godine i radna etika je ključ. To je glavna tema na kampu i kada imamo sastanak u hotelu… Mladi misle da je lako doći do uspeha i kad pogledaš koliko ljudi želi u roster od 12. To je teško i treba uzeti ozbiljno i kao motivaciju. Naoružajte se strpljenjem i verujte u sebe. Nisi sam na terenu, kakva god bila ekipa. Moraš da budeš čist i spreman u glavi“, istakao je bivši igrač Partizana, Fenerbahčea i Sakramento Kingsa.

Bogdan Bogdanovic-Kamp
Beograd, 23.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Bogdanović je prokomentarisao i neuspešan nastup reprezentacije u kvalifikacijama za Olimpijske igre, koje je on propustio zbog nastupa za Atlanta Hokse u finalu Istoka NBA plej-ofa.

„Teže je bilo gledati kvalifikacije, a na OI smo navijali za druge reprezentativce i drago mi je što su došli do svojih ciljeva karijere. Ostaje žal što nismo otišli, a sledeće su u Parizu 2024, znamo raspored“.

Bogdanović je pre nekoliko dana prisustvovao početku priprema KK Partizan, koji od ove sezone opet predvodi Željko Obradović.

„Lepo je doći na trening Partizana, nisam davao izjave, bilo je prijateljski. Nema potrebe pričati o mojoj ljubavi. Imam još tri godine ugovora. Znam šta sam obećao, videćemo kada. Otišao sam kod Željka da bih došao na taj veći nivo znanja i svega ostalog Verujem u njega. Igrači će se adaptirati“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter