0
Evropske lige

Ole Gunnar Solskjaer Fudbal UEFA Europa League Group L season 2019/2020, Manchester United Press Conference 23.10.2019. Oktobar 23. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT)

SOLSKJER UZVRATIO KLOPU: Usput se obratio i Sitiju!

Objavljeno: 22.08.21 u 12:08

Klop u stilu Fergusona. 

Ole Gunar Solskjer nije prećutao na Klopovu izjavu da mu nije jasno kako neki klubovi troše više od drugih i da mu nije jasno odakle tolike pare u vreme pandemije.

„Svi znamo situaciju u Čelsiju i Mančester sitiju. Što se tiče Mančester junajteda, ne znam kako oni to rade, ali mi imamo svoj način“-rekao je Klop.

Crveni đavoli“ su tokom leta doveli Varana i Sanča za 120 miliona funti, a Solskjer je jednim komentarom odgovroio Klopu, ali i malo „pecnuo“ Gvardiolu.

„Mi smo dobro vođen klub. Imamo mnogo navijača i jake sponzorske ugovore. Kao menadžer želite da trošite što je moguće više novca, ali već nekoliko puta sam dobio negativan odgovor. Kako drugi upravljaju svojim klubovima, to je njihova stvar. Imamo drugačije modele i drugačije klubove“-a zatim dodao, aludirajući na „petro“ dolare vlasnika Mančester sitija:“Ja sam čak počeo da kupujem električne automobile. To je sve što ću reći na tu temu“.

Mančester junajted od 15 časova igra protiv Sautemptona na „Sent Merisu„, dok su Liverpul i Siti upisali pobede u svojim utakmicama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter