1
Domaći fudbal

Diony Lois Pablo Crvena Zvezda - Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SLUTI NA RASTANAK: Dioni nije u planovima Stankovića!

Objavljeno: 22.08.21 u 13:32

Zvezda se nalazi u teškom „lavirintu“. 

Lois Dioni je posmatrao utakmicu protiv Kluža sa klupe, a za jučerašnju utakmicu protiv TSC-a nije bio ni u protikolu, sve su veće šanse da bi Francuz mogao da napusti ekipu trenutnog šampiona.

Dolazak Živkovića bi dodatno mogao da ubrza odlazak Dionija, ali postoji velika začkoljica. Ukoliko Zvezda bude želela da završi saradnju sa Dionijem moraće da nastavi da plaća njegovu platu. Jedina opcija je da se pojavi treća strana koja će preuzeti pozajmicu ili čak otkupiti igrača.

Dioni je u redove crveno-belih došao kako bi nadomestio odlazak Falčinelija, a s obzirom da u samom špicu napada Stanković kao preče opcije ima Pavkova i Krstovića, uz eventualni dolazak Živkovića, Dioni bi pao u četvrti plan.

0
0

1 Komentara

  1. Šta ih briga, sve te promašaje ionako plaća država. Državni budžet je njihova privatna kasa iz koje oni uzimaju kadgod im se ćefne i koliko im zatreba. Duh prvorođenog lebdi nad čmarakanom, slika njegova na zidu im visi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter