0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Kolubara v FK Partizan Lazarevac, 22.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

POLUVREME U LAZAREVCU: Lutovac i Terzić za ubedljivu prednost Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.21 u 21:52

  Sjajan pogodak mladog fudbalera crno-belih!

U Lazarevcu se igra utakmica 6. kola nacionalnog šampionata Srbije. Kolubara je na svom terenu ugostila Partizan. Gosti iz glavnog grada Srbije imaju minimalnu prednost (0:1), nakon prvih 45 minuta igre.

Izabranici Aleksandra Stanojevića, od starta sezone igraju odlično u Superligi Srbije. Crno-beli su u Lazarevac stigli u ulozi favorita i do prednosti su stigli već u 12. minutu.

Miloš Jojić je uputio nezgodan udarac iz slobodnog udarca i usledila je nespretna reakcija čuvara mreže domaćih. Lopta se od Stanivukovića odbila blizu gol linije i prvi je do nje stigao Lutovac. Nekadašnji fudbaler Rada je na rutinski način zatresao mrežu Kolubare.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Lutovac se ubrzo povredio i Aleksandar Stanojević je morao da izvrši prvu izmenu. Na terenu u Lazarevcu je istrčao Lazar Marković.

Domaći su pružili solidan otpor i imali su svoje šanse. Posed lopte je bio na strani Kolubare i domaći su uputili pet udaraca na gol Nemanje Stevanovića. Igrači Partizana su u šest navrata šutirali na gol izabranika Dejana Đurđevića

Ipak, Partizan je pokazao da u redovima ima igrače koji poseduje veliki individualni kvalitet. Mladi Nikola Terzić je postigao odličan gol nakon solo prodora u 42. minutu meča.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

U samom finišu prvog dela igre, u odličnoj prilici našao se Ivan Obradović. Defanzivac je šutirao pored stative.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter