0
Domaći fudbal

Dusan Stevanovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Vojvodina v FK Partizan Novi Sad, 25.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MRKAIĆ ZA POBEDU: Novi Pazar ‘pao’ u ‘srpskoj Atini’!

Objavljeno: 22.08.21 u 18:26

Vojvodina slavila u Novom Sadu!

Ekipa novosadske Vojvodine savladala je na domaćem terenu goste iz Novog Pazara rezultatom 2:1. Viđena je uzbudljiva borba u drugom kolu Superliga, a duel je odigran na Karađorđu!

Vojvodina je do prednosti stigla već u 10. minutu susreta, pogotkom fenomenalnog Miljana Vukadinovića.. Upravo se minimalnom prednošću domaćina otišlo na odmor. Start drugog poluvremena obeležio je izjednačujući pogodak Agaspahića. Almir trenutno igra u fenomenalnoj formi i predstavlja strah i trepet za sve protivničke odbrane.

Novosadska ‘Stara dama’ je odmah krenula u napade i to joj se ispalitlo. Igrao se 78. minut, kada je sva tri boda u Novom Sadu sačuvao stameni napadač – Momčilo Mrkaić.

Tim Slavoljuba Đorđevića u narednom kolu igra protiv Napretka u Kruševcu, dok Novi Pazar na svom terenu dočekuje Metalac.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter