0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

HOLINS STIGAO U BEOGRAD: ‘Video sam navijače – vatreni su! Razgovarao sam sa Riversom i Beronom’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.21 u 21:15

Najnovije pojačanje KK Crvena zvezda američki bek Ostin Holins, stigao je u Beograd u subotu u večernjim časovima.

-Holins koji je potpisao jednogodišnji ugovor sa crveno-belima vrlo brzo će se priključiti ekipi i treninzima pred izuzetno zahtevnu sezonu koja očekuje prvi tim Crvene zvezde.

Podsetimo, nekadašnji bek Rasta Vehte i Zenita potpisao je ugovor pre 7 dana sa crveno-belima, a osim napadačke igre odlikuje ga i izuzetno čvrsta igra u odbrani i velika borbenost.

U prvom intervjuu po dolasku u Beograd, Ostin je govorio o tome zašto nije mnogo razmišljao kada je stigao poziv Crvene zvezde, o sjajnoj atmosferi na tribinama pred navijačima za koje jedva čeka da zaigra i napornom radu koji ga očekuje u narednom periodu  – navodi se na sajtu KK Crvena zvezda.

-Razgovarao sam sas svojim saigračima iz Zenita i nekadašnjim igračima Zvezde Kej-Sijem Riversom i Bilijem Beronom. Razgovarao sam i sa agentom i svojom porodicom i mislimo da je ovo najbolje rešenje za moju karijeru. Srbija i klub Crvena zvezda imaju bogatu košarkašku istoriju i ja želim da budem njen deo. Nažalost nisam gostovao u Beogradu kada su u hali bili navijači, ali sam slušao priče drugih igrača i gledao snimke i svestan sam koliko je klub značajan navijačima. Ne mogu da obećam pobede, ali mogu da obećam da ćemo igrati najbolje što možemo. Video sam navijače – vatreni su, ne moram ja da ih podstičem – istakao je Holins.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter