0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Kolubara v FK Partizan Lazarevac, 22.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

CRNO-BELI RAZBILI KOLUBARU: Ubedljiva pobeda Partizana u Lazarevcu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.21 u 22:53

Gomeš se pridružio Zecu u samom vrhu liste strelaca!

Kolubara je ugostila Partizan u okviru 6. kola Superlige Srbije. Utakmica u Lazarevcu je završena ubedljivom pobedom gostujuće ekipe. Crno-beli su slavili rezultatom 0:4.

Izabranici Aleksandra Stanojevića, od starta sezone igraju odlično u Superligi Srbije. Crno-beli su u Lazarevac stigli u ulozi favorita i do prednosti su stigli već u 12. minutu.

Miloš Jojić je uputio nezgodnu loptu iz slobodnog udarca i usledila je nespretna reakcija čuvara mreže domaćih. Lopta se od Stanivukovića odbila blizu gol linije i prvi je do nje stigao Aleksandar Lutovac. Nekadašnji fudbaler Rada je na rutinski način zatresao mrežu Kolubare.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Lutovac se ubrzo povredio i Aleksandar Stanojević je morao da izvrši prvu izmenu. Na teren u Lazarevcu je istrčao Lazar Marković.

Domaći su pružili snažan otpor i imali su svoje šanse u prvom poluvremenu. Posed lopte je bio na strani Kolubare i domaći su uputili pet udaraca na gol Nemanje Stevanovića. Igrači Partizana su u šest navrata šutirali na gol izabranika Dejana Đurđevića

Ipak, Partizan je pokazao da u redovima ima igrače koji poseduje veliki individualni kvalitet. Mladi Nikola Terzić je postigao odličan gol nakon solo prodora u 42. minutu meča.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Do kraja prvog dela igre rezultat se nije menjao, a po uvodnim minutima u nastavku se videlo da publiku očekuje veoma uzbudljivo drugo poluvreme.

Igrao se 52. minut kada je Rikardo Gomeš postigao peti pogodak ove sezone. U ulozi asistenta našao se Sejduba Suma. Već tada je bilo jasno da će crno-beli upisati novi ubedljiv trijumf.

Samo četiri minuta kasnije, rezultat na semaforu se ponovo promenio. Snažni Gomeš je po drugi put na meču savladao Stanivukovića i pridružio se Đuru Zecu na prvom mestu liste najboljih strelaca.

Šćekić je uposlio Jojića, a nekadašnji igrač Borusije Dortmund je upisao novu asistenciju.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Kolubara v FK Partizan
Lazarevac, 22.08.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Crno-beli su opravdali ulogu favorita i stigli su do važne pobede na terenu Lazarevcu. Bilo je trenutaka kada su domaći imali priliku da ugroze gol protivnika, ali crno-beli su kažnjavali svaku grešku i propuštenu šansu.

Partizan u četvrtak dočekuje Santa Klaru u okviru plej-of meča za ulazak u Ligu konferencija. Samo dva dana kasnije, crno-beli će ugostiti Radnički iz Niša. Kolubara 28. avgusta stiže u prestonicu Srbije. Izabranici Dejana Đurđevića će odmeriti snage sa ekipom Voždovca na ‘Krovu‘.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Rezultati:

Petak:

Mladost – Radnik 0:2

Metalac – Voždovac 0:1

Subota:

Radnički Kragujevac – Čukarički 0:3

Crvena zvezda – TSC 3:1

Nedelja:

Vojvodina – Novi Pazar 2:1

Spartak – Napredak 3:2

Kolubara – Partizan 0:4

Raspored:

Ponedeljak:

17:30h Radnički Niš – Proleter 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter