0
Boks

FOTO: BSS

BOKSERI POČELI PRIPREME ZA SP: Piperski „Nadamo se medalji“! (FOTO)

Objavljeno: 22.08.21 u 15:12

Bokserska reprezentacija Srbije počela je na Zlatiboru pripreme za šampionat sveta, koji će se se održati u Beogradu od 26. oktobra do 6. novembra.

Selektor Milan Piperski okupio je sve najbolje srpske boksere i ne krije da je velika želja da se Srbiji donese medalja na najvećoj svetskoj smotri.

„Na Zlatiboru smo do kraja meseca, imamo veoma dobre uslove, baš onakve kakvi bi i trebalo da imaju vrhunski sportisti. Momci su posebno motivisani jer je prvenstvo u Beogradu. Posle Zlatibora slede kontrolni turniri i prvenstvo države, gde će se i odrediti ko će učestvovati na Svetskom prvenstvu“, rekao je Piperski Tanjugu.

 

FOTO: BSS

Kako je naveo, atmosfera na treninzima je odlična, vredno se radi i svi u reprezentaciji se nadaju medalji.

„Optimisti smo, ali opet ostavio bih sve za takmičenje. Mogu da obećam da ćemo se maksimalno boriti, dati sve od sebe i dostojno prezentovati našu državu na Svetskom prvenstvu“, istakao je Piperski.

Reprezentativac Omer Ahmetović istakao je da na pripremama postoje sjajni uslovi za rad i zahvalio se Savezu i predsedniku Nenadu Borovčaninu.

 

FOTO: BSS

„Dajemo sve od sebe da bismo što spremnije dočekali šampionat sveta. Borićemo se i verujem da ćemo opravdati sve što nam je omogućeno“, rekao je Ahmetović.

Veljko Ražnatović rekao je da su mu ovo treće pripreme sa reprezentacijom i naglasio da su uslovi za rad na najvišem novou.

„Veoma smo motivisani, velika nam je čast da predstavljamo Srbiju. Lično, daću sve od sebe, smatram da mogu da se suprostavim svakom rivalu u ringu“, poručio je Ražnatović.

Šampionat sveta u Beogradu održaće se uz snažnu podršku države i predsednika Aleksandra Vučića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter