1
AdmiralBet ABA Liga

Rade Zagorac (L) and Zach LeDay KK Partizan-Prvi Trening-Okupljanje Beograd, 16.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZAGORAC NAPUSTIO PARTIZANOVE PRIPREME: Željko ga podržao, u pitanju je jedan od najlepših trenutaka u životu! (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.21 u 16:16

Brzo će se vratiti.

Košarkaši Partizana predvođeni najtrofejnijim evropskim trenerom Željkom Obradovićem, trenutno se nalaze na Zlatiboru, gde se održavaju pripreme za narednu sezonu. Jedan od starosedelaca u timu Rade Zagorac, danas je u dogovoru sa trenerom otišao u Beograd, jer je postao otac.

Pomešane su mi emocije. Još nisam otišao u Beograd. Idem sada, posle dogovora sa trenerom Željkom Obradovićem, i vraćam se u ponedeljak uveče. Pravu sliku moći ću tek tada da iznesem, počeo je Zagorac.

Potom je srpski košarkaš pričao o poslu kojim se bavi, rekavši da je plaćen da radi ono što najviše voli. Ipak, dok mu se supruga porađala, on je morao da bude sa ekipom una Zlatiboru, ali je svestan da na to svaki sportista mora da pristane.

U savršenom sam miru sa time da je naš posao veoma lep. Plaćeni smo da radimo ono što najviše volimo, da se igramo. Imamo priliku da zarađujemo novac koji nije nimalo lako zaraditi. Uz to putujemo i radimo stvari koje nam prijaju. Postoji i dosta toga čega se odričemo, a tu je i privatan život. Na to moramo da pristanemo, nema tu nikakvog žaljenja, zaključio je Rade Zagorac.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter