4
Domaći fudbal

Marko Petkovic Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v TSC Beograd, 05.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

TSC SA OPTIMIZMOM IDE NA MEGDAN CRVENO-BELIMA: ‘Imamo spremnu taktiku da pobedimo Zvezdu!’

Objavljeno: 21.08.21 u 08:58

Veruju u pobedu!

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 19h dočekuju ekipu TSC-a u okviru šestog kola domaćeg prvenstva. Ovo će bez sumnje biti derbi kola, a svoje mišljenje oko utakmice je izneo trener golmana ekipe iz Bačke Topole, Silard Farago.

TSC ekipa team tim ilustracija illustration
Fudbal-Super League Season 2020/2021
Partizan v TSC
Beograd, 05.05.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

‘Oni su najbolja ekipa u našoj zemlji već godinama. Pet godina uzastopno ulaze u evropska takmičenja, čime potvrđuju visoki kvalitet.’ – rekao je Farago i dodao:

‘Na Stadionu ‘Rajko Mitić’ uvek je teško, tamo ekipe ne idu da pobeđuju, ali mi ćemo pokušati da damo sve od sebe i da ostvarimo što bolji rezultat. Imamo spremnu taktiku.’

‘S obzirom na to da smo u prethodnih pet kola postigli 16 golova i sutra ćemo pokušavati da napadamo, da postignemo gol i na toj utakmici. Biće teško svakako, ali imamo pravo da se nadamo.’ – zaključio je trener TSC-a.

 

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter