0
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic Superliga Srbije, super liga, Partizan - Vozdovac 1.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANOJEVIĆ PRED KOLUBARU OTKRIO STATUS POVREĐENIH: Dvojica sigurno neće biti spremna, upitni su i za Santa Klaru!

Objavljeno: 21.08.21 u 17:37

Kratka rotacija crno-belih.

Fudbaleri Partizana u nedelju nastavljaju svoju borbu u Superligi Srbije. Izabranici Aleksandra Stanojevića su na 4 odigrana meča do sada neporaženi, a seriju dorih rezultata pokušaće da nastave i protiv Kolubare iz Lazarevca.

Poznato je da Partizan ima velikih problema sa povredama, ali stvari idu u boljem smeru. Stanojević je pred gostovanje u Lazarevcu otkrio da će Jović biti u konkurenciji za taj duel, ali i da dva fudbalera sigurno neće nastupiti. Ipak, postoji nada da bi mogli da zaigraju u meču sezone protiv Santa Klare 26. avgusta.

FOTO: FK Partizan

Jović je spreman, već će biti u konkurenciji za Kolubaru. Zdjelar pokušava ubrzano da se oporavi, a Dača Pantić teško da će biti spreman za Santa Klaru. Zdjelar ima želju, ali videćemo. Njih dvojica neće biti spremni za Kolubaru, rekao je Aleksandar Stanojević.

Partizan je u prvom susretu u okviru plej-ofa za Ligu konferencija poražen sa 2:1. Ipak, u drugom meču, Santa Klara neće moći da računa na svog najboljeg igrača, koji je otišao u Saudijsku Arabiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter