0
Odbojka

Srbija - Bosna i Hercegovina zene odbojka CEV EuroVolley 2021, EP za odbojkasice, Evropsko prvenstvo u odbojci 19.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ODBOJKAŠICE UPISALE DRUGU POBEDU: Bez izgubljenog seta na početku takmičenja!

Objavljeno: 21.08.21 u 22:39

Odbojkašice Srbije savladale su Francuskinje 3:0 u setovima. 

Druga utakmica i druga ubedljiva pobeda naših odbojkašica na Evropskom prvenstvu. Odbojkašice Srbije došle su do druge pobede u grupi A i nalaze se na prvom mestu, sa druge strane odbojkašice Francuske su pretrpele drugi poraz.

Prvi set reprezentativke Srbije odbile su ubedljivo sa 25:14, od samog starta utakmice nametnule su svoj ritam i „rešetale“ protivnice. U drugom setu bile su još ubedljivije, a prednost je dostizala čak plus 13 za naš tim, ali se ipak set završio 25:13. Treći set su reprezentativke Francuske pokušale da dobiju u svoju korist, ali to se nije desilo, pa je Srbija tako sa 25:16 osvojila i taj set.

Naredna utakmica naših odbojkašica biće protiv Belgije, dok će reprezentacija Francuske igrati protiv Bosne i Hercegovine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter