0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

NOVI PARTIZANOV PLEJ PROŠAO LEKARSKE PREGLEDE: Uskoro će se priključiti ekipi na Zlatiboru! (FOTO)

Objavljeno: 21.08.21 u 20:07

Odlično pojačanje za crno-bele.

Jam Madar je pre 3 dana postao novi košarkaš Partizana. Mladi Izraelac ima samo 20 godina i jedan je od najtalentovanijih plejmejkera u Evropi. Pre dolaska u ekipu Željka Obradovića, Madar je nastupao u Letnjoj ligi za Boston koji ga je draftovao, dok je protekle sezone nosio dres Hapoela.

On se odmah po završetku mečeva u Americi zaputio u Beograd, gde je danas uspešno obavio lekarske preglede. Sada se očekuje da će se Madar u što skorijem roku priključiti ekipi na Zlatiboru, koja je već nekoliko dana na pripremama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc)

Madar je visok 190 centimetara i odlikuju ga brzina, kao i ogromna požrtvovanost. Uporan je i željan napetka, čemu svedoči činjenica da se sa oko 27% uspešnosti u šutu za tri podigao na čak 40%, uz 4 šutnute trojke po utakmici. Prošlu sezonu proveo je u Hapoelu iz Tel Aviva, gde je prosečno postizao čak 17.1 poen uz 5.2 asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter