0
Evropske lige

Aleksandar Mitrovic (R) celebrates after scoring a goal with Nemanja radonjic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVI ČLAN ORLOVA: ‘Od samog početka karijere, u glavi mi je bilo da ću jednog dana braniti za Srbiju’

Objavljeno: 21.08.21 u 12:17

Mile Svilar je spreman za debi na golu A selekcije Srbije!

Tim koji sa klupe predvodi Dragan Stojković Piksi, uskoro će biti jači za novog člana. Čuvar mreže slavne Benfike, Mile Svilar, nalazi se na spisku selektora reprezentacije Srbije. Mile je u razgovoru za Sport Klub, objasnio kako je došlo do dogovora sa FSS.

-Uvek mi je, otkako sam počeo da se bavim golmanskim pozivom, u glavi bilo da ću jednog dana da branim za A tim Srbije. I, kad se ukazala šansa… Priča ide ovako, direktor reprezentacije Dika Stojanović razgovarao je sa mojim ocem i pomenuo mogućnost da se pridružim Srbiji. Signal je, naravno, odmah poslat u glavni grad Portugala, odmah sam se saglasio. No, papiri su se isprečili i nisam putovao u Japan. Posedovao sam jedino belgijsku putnu ispravu, pošto mi je srpski pasoš davno izgoreo prilikom požara u našoj kući. Usledili su koraci ka dobijanju neophodnih dokumenata kako bih se stavio pod kontrolu stručnog štaba Srbije za reprezentativne aktivnosti u septembru… Pre desetak dana pozvali su me iz ambasade u Lisabonu da preuzmem pasoš – istakao je Svilar u razgovoru za Sport Klub.

Svilar je u dosadašnjoj karijeri branio boje Anderlehta, a od 2017. godine je član Benfike iz Lisabona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter