0
Evropske lige

Dusan Vlahovic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NIŠTA OD TRANSFERA, ŠPANCI ODUSTALI OD VLAHOVIĆA: Evo gde će srpski reprezentativac nastaviti karijeru!

Objavljeno: 21.08.21 u 16:42

Svi su mislili da je transfer već gotov.

Nakon što je Dušan Vlahović imao sezonu iz snova u dresu Fiorentine, mnogi evropski klubovi su bili zainteresovani za njegove usluge. Aktuelni španski šampion Atletiko Madrid, bio je najzainteresovaniji, čak je želeo da ispuni sve finansijske uslove italijanskog kluba, ali izgleda da je došlo do preokreta.

Prema navodima pouzdanog novinara Fabricija Romana, Atletiko je odustao od srpskog napadača. Razlog za to je želja Dijega Simeonea da u klub dovede Mateusa Kunju iz Herte. Takođe, trener Fiorentine je otkrio da Vlahović želi da ostane u klubu i da će ugovor biti produžen.

Dušan želi da ostane. U pregovorima smo da produžimo njegov ugovor. Sto odsto sam siguran, on ostaje, rekao je Vinćenco Italijano.

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Irska
Aleksandar Mitrovic (L) celebrates after scoring a goal with Dusan Vlahovic
Beograd, 24.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Vlasnik italijanskog kluba Roko Komiso pre nekoliko dana je istakao da planira da zadrži Srbina u timu. Takođe, dodao je da bi razmislio ako bi stigla ponuda od 100 miliona evra.

U ovom trenutku je teško pričati o tome jer prave odgovore nemam ni ja, a ja sam predsednik Fiorentine. Ako se nešto desi, pravovremeno ću obavestiti javnost i medije. Ne znam šta će se desiti, ali ja planiram da zadržim Vlahovića ovde. Ako stigne ponuda od 100 miliona evra, onda ću razmisliti jer je to veliki novac, posebno što bi to pomoglo i klubu i gradu, posle svega što nas je zadesilo tokom pandemije i posle gubitaka koje smo pretrpeli. Takvu ponudu možda neću moći da odmah odbijem, rekao je Komiso.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter