0
Evropske lige

(210327) -- BELGRADE (SERBIA), March 24, 2021 (Xinhua) -- Serbia’s Aleksandar Mitrovic (R) vies with Portugal's Danilo (L) during FIFA World Cup 2022 qualification football match between Serbia and Portugal, in Belgrade, Serbia on March 27, 2021. Match ended 2-2. (Xinhua/Predrag Milosavljevic)

MITROVIĆ JE KRALJ ČEMPIONŠIPA: Srbin nastavlja da rešeta, želi da vrati Fulam u Premijer ligu! (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.21 u 17:14

Jednostavno je nezaustavljiv.

Fudbaleri Fulama na svom stadionu trenutno igraju meč četvrtog kola Čempionšipa protiv ekipe Hala. Rezultat na poluvremenu je 2:0 u korist domaćih, a mrežu gostiju, tresao je Aleksandar Mitrović, koji nastavlja sa sjajnim igrama na startu ove sezone.

GOL MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Srpski fudbaler je vođstvo Fulamu doneo u 22. minutu nakon kornera. Mitrović je sjajno dotrčao do peterca, loptu je zahvatio glavom, a ona je prvo udarila od zemlju pa je potom otišla u gol. Zatim je usledilo karakteristično slavlje i ludilo navijača, koji obožavaju Srbina.

GOL MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Fulam je do poluvremena uspeo da postigne još jedan pogodak kada je Karvaljo na asistenciju Robinsona zatresao Ingramovu mrežu. Ekipa Marka Silve je nakon remija u prvom kolu, upisala dve pobede za redom, a deluje da su na pragu treće.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter