0
Evropske lige

NOVI SAD, SERBIA - SEPTEMBER 11: Head coach Sinisa Mihajlovic of Serbia reacts during the FIFA 2014 World Cup Qualifier at stadium Karadjordje Park between Serbia and Wales on September 11, 2012 in Novi Sad, Serbia (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MIHAJLOVIĆ PRAVI OZBILJAN TIM: Defanzivac Čelsija se seli u Bolonju!

Objavljeno: 21.08.21 u 16:56

Član aktuelnog šampiona Evrope je velika želja iskusnog stručnjaka!

Bolonja je novu sezonu otvorila porazom od Ternane u okviru Kupa Italije. Rezultat je bio 5:4, pa je srpski trener Siniša Mihajlović nakon meča istakao da će defanzivna linija morati da se ojača.

Tokom leta, u Bolonju je stigao i austrijski reprezentativac Marko Arnautović, kao najskuplje pojačanje u klubu. Ipak, izgleda da je vreme i za jačanje defanzive. Naime, nova želja Italijana je navodno odbrambeni igrač Čelsija Malanga Sar.

On je proteklu sezonu proveo u Portu na pozajmici, pa je sada cilj italijanskog kluba da sa šampionom Evrope postigne sličan takav dogovor. Pregovori između dve strane su počeli, a kao jedini problem navodi se visoka plata koju Francuz ima u Čelsiju. Ipak, ako bi se ova dva kluba dogovorila oko podele koja bi odgovarala i jednima i drugima, Sar bi bio odlično pojačanje za tim Siniše Mihajlovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter