0
Evropske lige

Fudbal soccer friendly match Srbija U20 v Honduras U20 Head coach Veljko Paunovic Stara Pazova, 21.04.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LOŠ DAN ZA SRPSKE TRENERE: Jokanović pretposlednji!

Objavljeno: 21.08.21 u 20:21

Jokanović i Paunović zabeležili nove poraze.

Šefild junajted posle ispadanja iz premijer lige ne deluje kao tim koji bi mogao ekspresno da se vrati u prvi rang engleskog fudbala. Tim Slaviše Jokanovića pretpreo je treći poraz ove sezone i uz samo jedan osvojen bod nalaze se na 23. mestu. Ispod njih je samo ekipa Notingema.

Oštrice“ su novi poraz pretpele od Hadersfilda na Bramal Lejnu. „Terijeri“ su došli u prednost golom Koroma u 75. minutu i delovalo je da je poraz neizbežan. Međutim legenda Šefilda, Bili Šarp, postiže gol koji im donosi bitan bod. Ali kao da je bilo suđeno, Kolvil vraća prednost Hadersfildu i pobedu svom timu.

Veljko Paunović sa svojim Redingom je nešto bolje plasiran od Šefilda i nalazi se na 18. mestu i to zahvaljujući jedinoj pobedi protiv Prestona. Paunović isto kao i Jokanović ima tri poraza, ali ima taj pomenuti trijumf.

Koventri je ugostio Reding u nadi da će nastavi svoj pobednički niz, što se na kraju i desilo posle preokreta. Prvo su gosti došli u prednost golom Svifta sa jedanaest metara. Prednost je trajala sve do 62. minuta kada je izjednačenje domaćinima doneo Alen. Utakmica je bila produžena čak 8 minuta, a u 97. Goden postiže gol i ostavlja tri boda u Koventriju.

Šefild sledeću utakmicu igra u Liga kupu protiv Derbija, a Reding putuje u Hadersfild gde će odigrati peto kolo Čempionšipa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter