0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Goalkeeper Gianluigi Buffon (L) of Paris Saint-Germain in action during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ITALIJAN PIŠE ISTORIJU: Bufon na golu Parme nakon 20 godina!

Objavljeno: 21.08.21 u 15:57

Đanluiđi je debitovao!

Frozinone je u petak ugostio ekipu Parme. Utakmica 1. kola Serije B je završena rezultatom 2:2. Rezultat nije bio u prvom planu, a u centru pažnje se našao legendarni Đanluiđi Bufon.

Čuveni golman reprezentacije Italije je nakon 20 godine ponovo debitovao za Parmu. Bufon je prethodni put branio za Parmu u periodu od 1995. do 2001. godine.

Jedan od najboljih čuvara mreže je nakon Parme branio za Juventus. Đanluiđi je u Torinu proveo 17 godina, a zatim je usledila jednogodišnja epizoda u redovima Pari Sen Žermena. Popularni ‘Điđi’ se ponovo vratio u Juventus, a sada je na mestu prvih uspeha.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter