3
Evrokupovi

Ivica Iliev FK Partizan, fudbalski klub 13.1.2021. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ILIEV ISKREN NAKON SANTA KLARE: ‘Energetski najslabija utakmica!’

Objavljeno: 21.08.21 u 09:22

Oglasio se sportski direktor crno-belih!

Fudbaleri Partizana su pre dva dana izgubili od Santa Klare u Portugalu rezultatom 2:1 u okviru prvog meča plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija. Svoje mišljenje nakon utakmice je izneo sportski direktor crno-belih, Ivica Iliev.

Fudbal Super League Season 2018-2019
FK Partizan Promocija
Ivica Iliev
Beograd, 23.01.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘Mislim da smo energetski odigrali jednu od najslabijih utakmica, kao da nismo znali šta od njih da očekujemo. Igrači su ušli u utakmicu sa mnogo većim respektom nego što je trebalo, tako nam se i otvorila utakmica. I pored toga, tokom utakmice sam osećao da ćemo preokrenuti, tako je delovalo. Ja sam veliki optimista, posebno uz naše navijače, na našem stadionu, sa novom energijom. Sada kad već znamo ko su.’ – rekao je Ivica i dodao:

‘Mislim da smo energetski odigrali jednu od najslabijih utakmica, kao da nismo znali šta od njih da očekujemo. Igrači su ušli u utakmicu sa mnogo većim respektom nego što je trebalo, tako nam se i otvorila utakmica. I pored toga, tokom utakmice sam osećao da ćemo preokrenuti, tako je delovalo. Ja sam veliki optimista, posebno uz naše navijače, na našem stadionu, sa novom energijom. Sada kad već znamo ko su.’ – zaključio je Iliev.

Revanš meč je na programu 26. avgusta u Beogradu.

 

0
0

3 Komentara

  1. Cela Uprava napolje! To,pod broj jedan! Drugo, za sastav tima je odgovoran trener. Normalan trener kao kouch u PFC bi morao imati velemajstora SUmu u ekipi u ovakvom mecu. Stanoje je odgovoran za ovaj poraz. Ekipa nije licila na sebe, blagi uzas. Mislim da je najmanje 20 puta bio presretnut pokusaj akcije nasih igraca,najmanje! Sta to govori i zasto se to dogadjalo? Moguce je da smo morali igrati zznatno brze,brze se i lopte oslobadjati u pokretu i tu brzinu pokreta kombinovati direktnijim akcijama na gol. Imaju neverovatnu odbranu koja blokira SVE! Doslovno, sve,sto je za mene bio pravi shock!
    Mislim da je tu kljuc,u tim elementima Partizan mora traziti poboljsanja za pobedu! Spori igraci u ovom sudaru sa njima nemaju sta traziti na terenu.Nadam se da Stanojevic to vidi.Dakle:brz protok igre, preciznost dodavanja, iskoristiti njihovu prljavu igru i smanjiti broj nasih gresaka na minimum! Energija,brzina, kvalitetan pas, nasa visinska prednost. E,to, to forsirati!

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo da odete ti,Vazura i Vučelić i obavezno da povedete Jojića,Miljkovića,Obradovića i Markovića pa da dovedemo normalne igrače koji znaju da igraju fudbal.UPRAVA NAPOLJE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter