0
Domaći fudbal

21.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

GOBELJIĆ I RODIĆ UPISANI „ZLATNIM“ SLOVIMA: Neverovatan jubilej Zvezdinih igrača! (FOTO)

Objavljeno: 21.08.21 u 22:17

Obojica su stigli do broja 150 po broju odigranih utakmica. 

Levi bek Milan Rodić je 150. put za Crvenu zvezdu nastupio protiv Spartaka u utakmici trećeg kola Superlige Srbije, dok je Gobeljić već u sledećem kolu protiv Napretka zabeležio jubilarni 150. meč.

21.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Rodić je debitovao za Crvenu zvezdu 17. jula 2017. godine u pobedi crveno-belih od 2:0 protiv Sparte iz Praga u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Svojim centaršutevima i ubacivanjem iz drugog plana zabeležio je 15 asistencija, a u strelce se upisao pet puta. Osvojio četiri titule i jedan pehar Kupa Srbije. 

Marko Gobeljić je 9. juna 2017. godine potpisao za Crvenu zvezdu, stigavši iz kruševačkog Napretka sa epitetom jednog od najboljih fudbalera Superlige u tom periodu i potpisao trogodišnji ugovor. Debitovao u meču protiv Florijane 6. jula 2017. godine, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. U crveno-belom dresu je postigao devet golova i upisao 19 asistencija. Takođe je kao i Rodić osvojio četiri titule i jedan pehar Kupa Srbije. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter