0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

DVE BOMBE U ZVEZDI PRED LIGU EVROPE: Duško Tošić i Rišairo Živković stižu u četu Dejana Stankovića! (FOTO)

Objavljeno: 21.08.21 u 19:16

Bitna pojačanja za crveno-bele.

Crvena zvezda je nakon sigurne pobede nad Klužom, dobila dva sjajna pojačanja za nastavak sezone. U pitanju su nekadašnji reprezentativac Srbije Duško Tošić i holandski fudbaler srpskog porekla Rišairo Živković. Njih dvojica sada prisustvuju utakmici protiv TSC-a, dok ih po završetku očekuju pregovori oko detalja.

FOTO: HOTSPORT

Tošić je poslednji angažman imao u ekipi Kašimpaše za koju je odigrao 10 utakmica, dok je od 1. jula slobodan igrač. Pre toga, nastupao je za Gvanžu, kao i za Bešiktaš gde je proglašen za defanzivca godine, a takođe je bio i jedan od omiljenih igrača među navijačima.

FOTO: HOTSPORT

Sa druge strane Rišairo Živković koji je proteklih dana povezivan sa Zvezdom, definitivno će obući crveno-beli dres. U ekipu koju sa klupe predvodi Dejan Stanković stiže iz kineskog Čangčuna, koji ga je već slao na dve pozajmice, pa je bilo samo pitanje vremena kada će otići iz tima.

Uskoro opširnije…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter