0
AdmiralBet ABA Liga

Ognjen Dobric i Amadeo Della Valle ABA Liga, plej of play off Crvena Zvezda - Buducnost 22.5.2021. Maj 22. 2021. Podgorica, Crna Gora foto: Filip Filipovic/ STARSPORT

DOBRIĆ SVESTAN ŠTA OČEKUJE ZVEZDU: Uskoro ćemo se kompletirati, izazovi i obaveze su velike!

Objavljeno: 21.08.21 u 17:57

Više puta je prolazio kroz ovaj period.

Košarkaši Crvene zvezde su započeli pripreme za narednu sezonu. U klub su za sada stigli Nikola Ivanović, Luka Mitrović, Nikola Kalinić, Stefan Lazarević, Nejt Volters, Ostin Holins i Eron Vajt, a uskoro se očekuje i angažovanje igrača na poziciji centra. Jedan od starosedelaca u timu sa Malog Kalemegdana Ognjen Dobrić, govorio je o važnosti priprema.

Pred nama je period velikog rada i znamo šta nas očekuje. Uskoro ćemo se kompletirati, ali sam podatak da ćemo i pored nekolicine starosedelaca imati veliki broj novih igrača govori da ćemo morati paralelno sa svim ostalim stvarima koje su uobičajne za ovaj period, da radimo na uigravanju, da gradimo tim. To nije lak posao, u Crvenoj zvezdi sam već dugo, prolazio sam više puta kroz ovaj period, i znam koliko je dobra priprema važna za sve ono što nas očekuje, počeo je Dobrić i dodao:

FOTO: KK Crvena zvezda

Izazovi i obaveze su veliki, očekuje nas mnogo utakmica, posebno na startu sezone koja nije tako daleko, zato moramo mnogo i naporno da treniramo, jer su dobre pripreme odlična osnova za sve ono što nas očekuje. Momci koji su došli, ne računajući one koji već bili deo Zvezde, žele što pre da se uklope i doprinesu ekipi. Idemo trening po trening, dan po dan, zaključio je Ognjen Dobrić.

Podsećamo, tabor crveno-belih su napustili Džordan Lojd, Lendri Noko, Kori Volden, Marko Jagodić Kuridža, Lengston Hol, Duop Rit i Aleksa Radanov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter